De prachtige Ranunculus van Monarch Flowers in de spotlight!

Nu onze kassen in het Westland weer vol staan met onze miljoenen bloeiende Ranunculus, maakt dat natuurlijk wat los. Dagelijks komen er vele liefhebbers langs om te genieten van onze prachtige Ranunculus. En Thursd. heeft daarom een mooi artikel gemaakt, ter ere van onze fantastische Ranunculus!

In het artikel staan onze Ranunculus Butterfly-soorten centraal. Bloemen die goed zijn voor een lang vaasleven. Het unieke aan dit Ranunculus-soort is het enkele bloemblad. Elke steel kan maar liefst zeven tot vijftien bloemen dragen. De bloemdekblaadjes zijn voorzien van een laagje was, wat ze naast glansrijk zeer houdbaar maakt.

Klik hier om bij het artikel (in het Engels) te komen.

Kijk voor onze prachtige Ranunculus-soorten op de productpagina’s van de Ranunculus Butterfly™Ranunculus Romance™ en Ranunculus Novelties.

Neem voor meer informatie contact met ons op!