Londen dolenthousiast over onze Ranonkels

In het Russische Krasnodar en in Kiev in Oekraïne werd er tijdens de Flower Circus Shows al ontzettend enthousiast gereageerd op onze prachtige Ranunculus-bloemen, ook in Londen werden onze producten heel goed ontvangen. Voor het evenement daar zorgden wij opnieuw voor voldoende bloemen en het zag er weer geweldig uit!

Dit keer was er een Flower Circus Show bij FleuraMetz Londen (FML). En iedere aanwezige bloemist was vooral dolenthousiast over de Ranunculus Butterfly. Omdat het product anders is dan andere Ranonkels en dat zien ze in Londen wel zitten.

Het zag er ongeveer zo uit (klik op ‘verder lezen’ voor meer foto’s):


Kijk voor onze prachtige Ranunculus-soorten op de productpagina’s van de Ranunculus Butterfly™ en Ranunculus Romance™.

Neem voor meer informatie contact met ons op!