Zilveren medaille voor Butterfly Hera

De Ranunculus Butterfly™ Hera® van Monarch Flowers is tweede geworden bij de uitreiking van De Glazen Tulp Award! In de categorie ‘Snijbloemen’. Het is dé prijs voor beste marktintroductie van het jaar in de categorieën ‘Snijbloemen’, ‘Concepten’, ‘Bloeiende kamerplanten’, ‘Groene kamerplanten’ en ‘Tuinplanten’. En daar zijn wij ontzettend trots op!

De eerste plaats moesten wij dit jaar laten aan de Talinum paniculatum Long John van Marginpar. Via deze weg willen wij de winnaar van harte feliciteren! En graag bedanken wij iedereen die op ons heeft gestemd!

Het filmpje dat wij hadden ingestuurd voor de finale kunt u hieronder zien:

Kijk voor onze prachtige Ranunculus-soorten op de productpagina’s van de Ranunculus Butterfly™ en Ranunculus Romance™.

Neem voor meer informatie contact met ons op!