Trijntje Oosterhuis met onze Ranunculus

Op eerste paasdag hadden wij de eer om onze prachtige Ranunculus te verzorgen voor het Paasconcert van Trijntje Oosterhuis. De beroemde zangeres is een groot liefhebber van onze Ranunculus en daarom kwam die samenwerking tot stand. En het was prachtig!

We hebben diverse Ranunculus-boeketten, allemaal gemaakt door de getalenteerde Katya Hutter, afgeleverd bij het Felix Meritis in Amsterdam waar het livestream-concert zou plaatsvinden. De bloemen stonden er prachtig bij en het concert zelf was ook van hoge kwaliteit. En Trijntje was, zoals op onderstaande beelden te zien is, erg blij met onze bloemen.

Kijk voor onze prachtige Ranunculus-soorten op de productpagina’s van de Ranunculus Butterfly™ en Ranunculus Romance™.

Neem voor meer informatie contact met ons op!