Vacature: zelfstandig meewerkend voorman in het Westland (fulltime)

Heb jij ervaring binnen de agrarische sector, presteer je goed onder druk en ben jij een gemotiveerde en zelfstandige aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan hebben wij een leuke functie voor jou! We zoeken een meewerkend voorman (40 uur per week) voor onze locaties in ’s-Gravenzande / De Lier / Poeldijk, regio Westland.

In deze functie ben je samen met de bedrijfsleider verantwoordelijk voor alles wat er zich daar afspeelt. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ondersteunen van de bedrijfsleider. Daarnaast ben jij ook regelmatig zelfstandig bezig met planten, bloemen snijden en bossen en het begeleiden van uitzendkrachten. Om maar iets te noemen. Je bent er dus niet vies van om zelf ook de handen uit de mouwen te steken.

Over Monarch Flowers

Een groeiend bedrijf dat onderdeel uitmaakt van Green Works en onder andere handelt in prachtige Ranunculus. Zo hebben wij een breed assortiment aan Ranunculus Butterfly- en Ranunculus Romance-soorten. Unieke producten op de markt. We zijn vooral erg trots op de finaleplaats van één van onze soorten tijdens de Dutch Tulip Award 2017 én de Dutch Tulip Award 2020. Kijk op www.monarchflowers.nl voor meer informatie over Monarch Flowers of op www.green-works.nl voor meer informatie over Green Works.

Functie-eisen:

 • Kennis en ervaring in de tuinbouwsector;
 • Relevante mbo-opleiding afgerond;
 • Goede organisatorische, communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Karaktereigenschappen:
  • zelfstandig;
  • gemotiveerd;
  • ambitieus;
  • flexibel;
  • kritisch;
  • meedenkend;
  • positief ingesteld;
  • praktisch;
  • verantwoordelijk.
 • In piekperiode bereid zijn om meer uren te maken;
 • Basiskennis van computers;
 • Een spuitlicentie (of bereid om die te behalen).

Werkzaamheden:

 • Ondersteunen van de bedrijfsleider;
 • Uitzendkrachten aansturen voor het uitvoeren van werkzaamheden als: planten, bossen, snijden;
  • En zelf actief meehelpen met het uitvoeren van deze werkzaamheden.

* Salaris in overeenstemming met leeftijd en ervaring

Neem voor meer informatie contact met ons op:

Daan Kneppers                                            Ron van Adrichem
T: +31 (0)6 – 51 82 47 12                           T: +31 (0)6 – 20 29 25 91
E: daan@green-works.nl                         E: ron@green-works.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.