Het Ranunculus-seizoen bij Monarch Flowers is in volle gang

Bij Monarch Flowers is het Ranunculus-seizoen inmiddels weer in volle gang. De periode waar wij het hele jaar naar uitkijken, is hier. En we genieten met volle teugen!

Onze kassen staan weer vol met prachtige Ranunculus. In verband met de matige omstandigheden van de afgelopen tijd duurde het wat langer dan normaal voordat alles weer tot bloei kwam. Maar inmiddels staan de vele soorten er weer prachtig bij.

Vooral onze proefkas is weer een lust voor het oog. De tientallen soorten aan Ranunculus Butterfly™, Ranunculus Romance ™ en Ranunculus Novelties die daar staan, vormen weer een prachtige en kleurrijke bloemenzee.

Wilt u onze prachtige bloemen eens met eigen ogen zien? Kom vooral langs bij onze kas. Maak foto’s en video’s, deel het met uw volgers en vergeet vooral niet om Monarch Flowers te noemen. Neem contact op met onze eigen Gert-Jan Jungerius om een afspraak te maken (+31 (0)6 28 90 68 99).

Hieronder vindt u alvast wat beelden:

Kijk voor onze prachtige Ranunculus-soorten op de productpagina’s van de Ranunculus Butterfly™Ranunculus Romance™ en Ranunculus Novelties.

Neem voor meer informatie contact met ons op!