Ranunculus Butterfly™-folder bij voorjaarseditie ‘365 dagen bloemen’-magazine!

Houd de voorjaarseditie van het ‘365 dagen bloemen’-magazine goed in de gaten! Er is een namelijk speciale Ranunculus Butterfly™-folder bijgevoegd, waarin al onze soorten te zien zijn. De gehele Ranunculus-serie is tot ongeveer eind mei beschikbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op! 

Het unieke aan deze Ranunculus Butterfly™-serie is de enkele bloemvorm. Elke steel kan wel zeven tot twaalf bloemen dragen. De bloemdekblaadjes zijn voorzien van een laagje was. Dit geeft ze een glansrijk effect en maakt de bloemen ook erg lang houdbaar.

Ranunculus Butterfly™ past in elke omgeving en door de uitstraling van een veldboeket ook uitstekend bij de huidige tijd. Dit soort is goed te gebruiken als een monobos of in een mengboeket. Alle voordelen op een rijtje:

  • Lang vaasleven (2 weken)
  • 1 bloemsteel geeft 7 – 12 bloemen
  • Enkel tot half-dubbel gevormde bloemen
  • Natuurlijke uitstraling van een veldboeket
  • Bloemen hebben van nature een glanzend laagje was

De kracht van deze bloemen, wordt onderstreept door finaleplaats van Ranunculus Butterfly™ Ariadne® bij de Dutch Tulip Award 2017 (bekijk de video).