Ranunculus van Monarch Flowers door naar de finale van de Glazen Tulp Award

De prachtige Ranunculus Poodle Ramlia® en Ranunculus Romance™ Courchevel® van Monarch Flowers hebben de finale bereikt van de Glazen Tulp Award! En daar zijn wij logischerwijs ontzettend trots op! 

Het is dé prijs voor beste marktintroductie van het jaar in de categorieën ‘Snijbloemen’, ‘Concepten’, ‘Bloeiende kamerplanten’, ‘Groene kamerplanten’ en ‘Tuinplanten’. Met de Glazen Tulp worden nieuwe producten en dus innovatie extra in de schijnwerpers gezet.

Tijdens de Trade Fair in Aalsmeer (9 – 11 november), waar wij ook een stand hebben (6.7), brengt ook een vakjury een stem uit en daarna worden de winnaars per categorie bepaald. De uitreiking vindt plaats op donderdag 15 december.

De finalisten van Monarch Flowers

Ranunculus Romance™ Courchevel®

Ranunculus Romance™ Courchevel® is een prachtig soort en bovendien onze meest witgekleurde Ranunculus. Met enorme puur sneeuwwitte bloemen. En dit soort beschikt over een goede lengte. De bloemen van de Ranunculus Romance™ Courchevel® zijn echt ongelooflijk mooi!

Ranunculus Poodle Ramlia®

Ranunculus Poodle Ramlia® is een werkelijk prachtige en ook vrij bijzondere Ranunculus. Een mooi soort met roze gekleurde gefranjerde bloemen. Dit is het sterkste Poodle-type. Ramlia® is een mooi soort met zeer grote stelen en wat kleinere bloemen. Werkelijk een unieke Ranunculus. En dat maakt ‘m juist zo mooi.

De Ranunculus Romance™ is, naast de Ranunculus Butterfly™, een andere door Monarch Flowers geïntroduceerde lijn. Het is een zeer grootbloemige snijbloem met lange (60 – 70 cm) en sterke bloemstelen. Wat onze Ranunculus Romance™ zo bijzonder maakt, is dat de soorten geen holle stelen hebben. Dit betekent bijvoorbeeld dat er minder ziektes in kunnen sluipen, het houdt ook in dat de steel verhout waardoor de steel minder snel knakt. De bloem heeft een goed vaasleven en ieder soort is onderscheidend met een eigen diepe, intense en unieke kleur.

Voordelen:

  • Nieuwe collectie                  
  • Zeer vroegbloeiend
  • Zeer grootbloemig
  • Uitstekend vaasleven
  • Lange stelen
  • Heldere en intense kleuren
  • Produceert minder blad (minder ziektes)
  • Geen holle stelen (minder ziektes)
  • Van weefselkweek
  • MPS-A+-gecertificeerd

Kijk voor onze prachtige Ranunculus-soorten op de productpagina’s van de Ranunculus Butterfly™ en Ranunculus Romance™.

Neem voor meer informatie contact met ons op!